CultuurKuren 2010

Klik op de foto's om te vergroten
Op zondag 16 mei vond in het Brugse concertgebouw CultuurKuren plaats. Brugse verenigingen kregen de kans om op die dag een infostand te houden of een optreden te verzorgen in de concertzaal.  Er waren op het evenement 27 stands en zeven optredens: Dansgroep Aglaja, Folkwave Tamlin, Jongerenkoor Idoena, Jongerenkoor Malodie, Theater Melanie, het Thebaans Ensemble Intrada en als afsluiter de CD Dance Factory. De heemkundige kring was aanwezig met een infostand. De werkgroep Brugs Kokkerellen stelde zijn project Appels en Peren voor. Voor de gelegenheid hadden ze een speciaal appeldrankje samengesteld dat zeer vlot naar binnen liep maar nogal sterk was. Daarnaast was er een wedstrijd waarbij men bij vier appelsoorten de juiste naam moest plaatsen.