De Zorge Moerkerkse Steenweg 194 8310 Brugge Sint-Kruis 't Oud Handbogenhof Baliestraat 6 Brugge

Klik op de foto om te vergroten

Ons lokaal en documentatiecentrum is gevestigd in De Zorge Moerkerkse Steenweg 194 Brugge Sint-Kruis.

De voordrachten vinden vanaf februari 2015 plaats in het CM-lokaal Moerkerkse Steenweg 118 in Brugge Sint-Kruis. Ingang via de poort.

Het Brugs Uurtje vindt altijd plaats in 't Oud Handbogenhof Baliestraat 6 in Brugge.

CM-lokaal Moerkerkse Steenweg 118 Brugge Sint-Kruis. Ingang langs de poort.

Samenwerking Familiekunde Vlaanderen regio Brugge

Brugs Ommeland vzw - Koninklijke Heemkundige Kring Maurits Van Coppenolle werkt sinds begin 2009 samen met Familiekunde Vlaanderen regio Brugge om alle voordrachten samen te organiseren te Brugge Sint-Kruis. Voortaan zullen deze plaatsvinden in he CM-Lokaal Moerkerkse Steenweg 118 Brugge Sint-Kruis.

Voor de voordrachten betalen leden van de heemkring en leden van Familiekunde Vlaanderen regio Brugge 2 euro, niet leden 4 euro.